Orientálne baranie rezne

2016-07-06

Ingrediencie

  • 400 g baranieho mäsa zo stehna, 4 strúčiky cesnaku, po 1/2 lyžičke mletého ďumbieru, čili korenia a drvenej rasce, 2 lyžice octu, soľ, 2 vajcia, 1 lyžica mlieka, 70 g tvrdého syra na strúhanie, rastlinný olej na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na rezne, okraje narežeme, zľahka naklepeme a vložíme na 3 až 4 hodiny do marinády, ktorú si pripravíme z rozotretého cesnaku ďumbieru, chilli korenia, drvenej rasce, octu a zo soli. Počas marinovania občas premiešame. Potom rezne obalíme vajciami, ktoré sme rozšľahali s mliekom a postrúhaným tvrdým syrom. Vypražíme v rozohriatom rastlinnom oleji z obidvoch strán do červena. Podávame s čerstvým zeleninovým obložením alebo s rôznymi zeleninovými šalátmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1263
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1264

Podobné recepty:
  • Pravé grécke zaziky

    Pravé grécke zaziky

  • Kapustová polievka s rajčiakovým pretlakom

    Kapustová polievka s rajčiakovým pretlakom

  • Grécke Sarmadajkia (viničové listy plnené ryžou)

    Grécke Sarmadajkia (viničové listy plnené ryžou)

kuk