Grilované prsia divokej kačky na tymiáne
2018-04-12- komentárov
- Kategórie: Zverina , Pernatá zverina
- Kuchyňa: Slovenská
- Čas prípravy : 10 min.
- Celkový čas : 10 min.
Popis
Grilované prsia divokej kačky na tymiáne. Podávame so zemiakmi a pikantným zeleninovým šalátom.
Ingrediencie
- 4 ks porcie pŕs divej kačky
- zvitky tymiánu
- 80-120 g slaniny
- soľ
- mleté korenie
- olej
Postup
Krok 1
Úzke prúžky slaniny pretiahneme cez prsia divej kačky a vložíme do zmesi oleja s nasekaným čerstvým tymiánom, soľou a mletým korením.
Krok 2
Necháme 3-4 hodiny odstáť.
Krok 3
Prebytočný olej zotrieme a prsia grilujeme na stredne vyhriatom rošte.
Krok 4
Podávame so zemiakmi a pikantným zeleninovým šalátom.