Zaprávaná kapusta (liptovské jedlo)

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg kvasenej kapusty, 3 väčšie zemiaky, 1 kg bravčového pliecka (môže byť bôčik alebo primerané množstvo oškvarkov), prípadne klobásu.

Postup

Krok 1

Kapustu, mäso (bôčik, oškvarky alebo len kosti), prípadne klobásu vložíme do hrnca, zalejeme vodou a varíme asi 30 až 45 minút. Mäso vyberieme, nakrájame a vložíme späť do kapusty. Zemiaky nastrúhame, pridáme majoránku (nešetríme), osolíme a premiešame. Vložíme do kapusty a zamiešame. Kapusta je najlepšia prihrievaná.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1545
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1546

Podobné recepty:
  • Hovädzie na divoko

    Hovädzie na divoko

  • Valašský guláš s kapustou a šampiňónmi

    Valašský guláš s kapustou a šampiňónmi

  • Nákyp s údeným mäsom a makarónmi

    Nákyp s údeným mäsom a makarónmi

kuk