Poľovnícke morčacie rezne

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 morčacie rezne, soľ, mleté biele korenie, 2 lyžice olivového oleja, 1 lyžicu masla, 1 cibuľu, 250 g húb, 4 rajčiaky, 1/2 šálky bieleho vína, 2 dl sladkej smotany, oregano, 1 lyžičku medu.

Postup

Krok 1

Rezne mierne naklepeme, osolíme, okoreníme mletým bielym korením a oreganom a po oboch stranách opečieme na zohriatom oleji asi 5 minút. Vyberieme ich a odložíme na teplé miesto. Do oleja po opekaní dáme maslo, najemno nakrájanú cibuľu a necháme ju zosklovatieť. Pridáme pokrájané huby a krátko podusíme. Olúpané rajčiny zbavíme jadierok nakrájame na kocky a pridáme k hubám, prilejeme víno, smotanu a krátko prevaríme. Omáčku ochutíme oreganom, soľou, korením a medom. Rezne vložíme do omáčky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3206
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3207

Podobné recepty:
  • Morčacie rolády v syrovej omáčke

    Morčacie rolády v syrovej omáčke

  • Kurča s jablkami a banánmi

    Kurča s jablkami a banánmi

  • Pikantné kurča dusené na víne

    Pikantné kurča dusené na víne

kuk