Poľovnícke morčacie rezne
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Hydina , Morčacie mäso
Ingrediencie
- 4 morčacie rezne, soľ, mleté biele korenie, 2 lyžice olivového oleja, 1 lyžicu masla, 1 cibuľu, 250 g húb, 4 rajčiaky, 1/2 šálky bieleho vína, 2 dl sladkej smotany, oregano, 1 lyžičku medu.
Postup
Krok 1
Rezne mierne naklepeme, osolíme, okoreníme mletým bielym korením a oreganom a po oboch stranách opečieme na zohriatom oleji asi 5 minút. Vyberieme ich a odložíme na teplé miesto. Do oleja po opekaní dáme maslo, najemno nakrájanú cibuľu a necháme ju zosklovatieť. Pridáme pokrájané huby a krátko podusíme. Olúpané rajčiny zbavíme jadierok nakrájame na kocky a pridáme k hubám, prilejeme víno, smotanu a krátko prevaríme. Omáčku ochutíme oreganom, soľou, korením a medom. Rezne vložíme do omáčky.