Slovácka tymbala

2015-09-29

Ingrediencie

  • 80 g masla, 240 g ryže, 150 g hrášku, 300 g klobásy, 240 g moravského bochníka, 100 g kapie, 2 vajcia, soľ, mleté čierne. korenie.

Postup

Krok 1

V ohňovzdornej mise rozpustíme maslo a kladieme striedavo vrstvu dusenej ryže s hráškom, na plátky pokrájanú klobásu, syr, kapiu, nakoniec vrch polejeme rozšľahanými vajciami, posypeme postrúhaným syrom a necháme v rúre zapiecť. Pri kladení vrstiev vždy osolíme a okoreníme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1086
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1087

Podobné recepty:
  • Makové guľôčky proti anémii a stresu

    Makové guľôčky proti anémii a stresu

  • Tvaroh s ružovým grepom

    Tvaroh s ružovým grepom

  • Kanelony so špenátom a ricottou

    Kanelony so špenátom a ricottou

kuk