Hovädzie mäso na oleji

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g hovädzieho zadného, 80 g oleja, 80 g cibule, 100 g rajčiakového pretlaku, mletá červená paprika, 200 g leča, 1 feferón, mleté čierne korenie, 1 1/2 dl smotany 12%, 60 g slaniny.

Postup

Krok 1

Umyté mäso nakrájame na rezance, dáme na rozpálený olej, pridáme pokrájanú cibuľu, rajčiakový pretlak, červenú papriku a spolu dusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme lečo, pokrájaný feferón, okoreníme a chvíľu spolu podusíme. Pred podávaním polievame smotanou a ozdobíme hrebienkom opraženej slaniny. Podávame s haluškami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 847
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

848

Podobné recepty:
  • Chrenová hovädzia roláda

    Chrenová hovädzia roláda

  • Roštenka s ananásom a šampiňónmi

    Roštenka s ananásom a šampiňónmi

  • Jahňacie ragú na spôsob Navarin

    Jahňacie ragú na spôsob Navarin

kuk