Kaspačo I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1,25 kg rajčín, 1 uhorku, 1 zelenú papriku, 1 strúčik cesnaku, 1 cibuľu, 1 dl olivového oleja, 1 lyžičku vínneho octu, 1/4 sendviča (nie čerstvého), 2 krajce sendviča, soľ.

Postup

Krok 1

Rozmixuje rajčiny a postupne pridávame do mixéra pokrájanú papriku, rozotrený cesnak, pokrájanú uhorku, olej, striedku zo sendviča, 1 až 1,5 dl vody, nadrobno pokrájanú cibuľu a soľ. Rozmixovanú hmotu prepasírujeme a odložíme do chladničky vychladiť. Konzumuje sa studené s vložkou opraženého na kocky pokrájaného sendviča.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1580
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1581

Podobné recepty:
  • Paradajkový šalát (Bulharsko)

    Paradajkový šalát (Bulharsko)

  • Sukijaki (Japonsko)

    Sukijaki (Japonsko)

  • Filé zo zubáča na taliansky spôsob

    Filé zo zubáča na taliansky spôsob

kuk