Pikantné bravčové mäso

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g bravčového pliecka, soľ, 40 g oleja, 40 g cibule, 20 g hladkej múky, voda, horčica, 0,5 dl bieleho vína, 20 g brusníc, cukor.

Postup

Krok 1

Mäso umyjeme, vykostíme a osolíme. Na oleji opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme mäso a dusíme do mäkka. Hotové mäso vyberieme a odložíme na teplé miesto. Do šťavy pridáme múku, dobre opražíme, rozriedime vodou, pridáme horčicu, víno, brusnice, cukor a necháme zovrieť. Mäso pokrájame a uložíme na misu. Šťavu nalejeme do osobitnej misky. Ako prílohu podávame cestoviny.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 921
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

922

Podobné recepty:
  • Pikantná zmes – feferón

    Pikantná zmes – feferón

  • Kávové roštenky

    Kávové roštenky

  • Bravčové mäso na smotane

    Bravčové mäso na smotane

kuk