Pečené jelenie stehno

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g jelenieho stehna, 60 g údenej slaniny, soľ, mleté čierne korenie, 50 g masti, 1 dl červeného vína.

Postup

Krok 1

Mäso umyjeme, očistíme, osušíme, obložíme plátkami slaniny, osolíme, okoreníme a na rozpálenej masti prudko opečieme po oboch stranách. Podlejeme červeným vínom, vložíme do rúry a pri občasnom podlievaní vodou upečieme do červena.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1724
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1725

Podobné recepty:
  • Zajačí chrbát na anglický spôsob

    Zajačí chrbát na anglický spôsob

  • Poľovnícka roláda

    Poľovnícka roláda

  • Srnčí chrbát na šampanskom

    Srnčí chrbát na šampanskom

kuk