Gruzínsky ražeň
2018-04-19- komentárov
- Kategórie: Cudzokrajná kuchyňa , Iné
- Kuchyňa: Iná
- Čas prípravy : 15 min.
- Celkový čas : 15 min.
Popis
Gruzínsky ražeň
Ingrediencie
- 300 g sviečkovice
- 300 g bravčového mäsa zo stehna
- soľ
- mleté čierne korenie
- mletá červená paprika
- 80 g oleja
- 240 g cibule
Postup
Krok 1
Očistené a umyté mäso nakrájame na rovnaké plátky, osolíme, okoreníme, opaprikujeme, pokvapkáme dobre olejom, uložíme do nádoby tak, že vrstvy mäsa striedame s vrstvou na kolieska pokrájanej cibule a necháme 2 hodiny v chlade.
Krok 2
Odležané mäso striedavo s cibuľou napichujeme na drievka a na rozpálenom oleji po oboch stranách opečieme.