Marinované morčacie prsia
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Hydina , Morčacie mäso
Ingrediencie
- 600 g morčacích pŕs. Marináda: 2 vajcia, 3 strúčiky cesnaku, 1 lyžicu horčice, 1 lyžicu sójovej omáčky, 1 lyžicu Solamylu, 1 lyžičku soli, 1 lyžičku mletého čierneho korenia, 1 lyžičku kečupu, 2 lyžice oleja, saturejku.
Postup
Krok 1
Mäso nakrájame na plátky a naklepeme. Marinádu pripravíme rozmiešaním vajec, rozotreného cesnaku, horčice, sójovej omáčky, Solamylu, soli, korenia, kečupu, oleja a saturejky. Plátky mäsa obalíme v marináde a necháme 3 až 7 dní odležať. Opekáme na panvici.