Bravčové rezne na čínsky spôsob
2015-12-16- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Vyprážané mäso
Ingrediencie
- 8 ks rezňov zo stehna
- 2 ks vajcia
- 1 lyžica kečupu
- 1,5 lyžica Solamylu
- trochu olej.
- 6 strúčik cesnaku
- 1 lyžička majoránu
- 1 lyžička mletého čierneho korenia
- 1 lyžička korenia karí
- trochu soľ
Postup
Krok 1
Rezne naklepeme a prípadné okrajové blany narežeme. Vajcia rozšľaháme so Solamylom, soľou, kečupom, prelisovaným cesnakom, majoránom, mletým čiernym korením, korením karí. Rezne v zmesi namočíme a odložíme na minimálne 24 hodín odstáť do chladničky (ideálne je odložiť ich na tri dni). Rezne vypražíme na horúcom oleji. Podávame s ryžou a hranolčekmi.