Bravčové rezne na čínsky spôsob

2015-12-16

Ingrediencie

  • 8 ks rezňov zo stehna
  • 2 ks vajcia
  • 1 lyžica kečupu
  • 1,5 lyžica Solamylu
  • trochu olej.
  • 6 strúčik cesnaku
  • 1 lyžička majoránu
  • 1 lyžička mletého čierneho korenia
  • 1 lyžička korenia karí
  • trochu soľ

Postup

Krok 1

Rezne naklepeme a prípadné okrajové blany narežeme. Vajcia rozšľaháme so Solamylom, soľou, kečupom, prelisovaným cesnakom, majoránom, mletým čiernym korením, korením karí. Rezne v zmesi namočíme a odložíme na minimálne 24 hodín odstáť do chladničky (ideálne je odložiť ich na tri dni). Rezne vypražíme na horúcom oleji. Podávame s ryžou a hranolčekmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3305
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3306

Podobné recepty:
  • Diabolské šúľance

    Diabolské šúľance

  • Sviečkovica stroganov

    Sviečkovica stroganov

  • Bravčové rebierka pečené na zelenine

    Bravčové rebierka pečené na zelenine

kuk