Pravé čevapčiči

2015-09-29

Ingrediencie

  • 5 kg bravčového pliecka, 2 kg mäsa z hovädzej hrude, 140 g soli, 14 g mletého čierneho korenia, 14 g mletej rasce, 1 dl vody.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na 2 až 3 cm kocky a primiešame koreniny. Na 12 hodín dáme odležať do chladničky. Z času na čas ho premiešame. Potom mäso pomelieme a vmiesime do hmoty vodu. Opäť dáme na 12 hodín do chladničky a občas premiesime. Po dvanástich hodinách z pripravenej hmoty vyformujeme asi 100 kusov čevapčiči. Vypražíme na rošte zo štyroch strán.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1589
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1590

Podobné recepty:
  • Musaka so špenátom

    Musaka so špenátom

  • Srnčí perkelt na maďarský spôsob

    Srnčí perkelt na maďarský spôsob

  • Špenátová štrúdľa s Ricottou

    Špenátová štrúdľa s Ricottou

kuk