Flambované langusty

2018-02-15

Popis

Flambované langusty. posypeme pokrájanou petržlenovou vňaťou, koriandrovými lístkami.

Ingrediencie

  • 600 g langúst
  • 1 ks 1 cibuľu
  • 4 strúčik cesnaku
  • 2 ks čili papričky
  • 1 dl brandy
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 4 dl hustej rajčinovej omáčky pripravenej z čerstvých rajčín
  • petržlenovú vňať. Lístky koriandra

Postup

Krok 1

Do horúceho tuku vložíme živé langusty, posypeme ich nadrobno pokrájanou cibuľou, nahrubo pokrájaným cesnakom, nadrobno pokrájanými papričkami čili, nalejeme na to brandy (neprekáža, ak brandy bude horieť), osolíme, okoreníme, zalejeme čerstvo pripravenou rajčinovou omáčkou, posypeme pokrájanou petržlenovou vňaťou, koriandrovými lístkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1210
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1211

Podobné recepty:
  • Rybie kúsky s omáčkou

    Rybie kúsky s omáčkou

  • Zapekané rybie filé so špenátom

    Zapekané rybie filé so špenátom

  • Pikantné rybie placky s kaparovou omáčkou

    Pikantné rybie placky s kaparovou omáčkou

kuk