Praženica s hríbmi
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Bezmäsité pokrmy , Pokrmy z húb
Ingrediencie
- 150 g hríbov, 2 vajcia, 5 lyžíc olivového oleja, 1 strúčik cesnaku, mleté čierne korenie, citrónovú šťavu, petržlenovú vňať, 2 lyžice mlieka alebo smotany, 1 lyžicu zeleninovej koreniacej zmesi.
Postup
Krok 1
Na rozohriatom oleji opečieme osolené pokrájané hríby. Keď hríby zmäknú a vyparí sa prebytočná voda, pridáme prelisovaný cesnak a mleté čierne korenie. Zvlášť v nádobe rozmiešame vajcia, mlieko alebo smotanu, trochu citrónovej šťavy, pokrájanú petržlenovú vňať a zeleninovú koreniacu zmes a nelejeme na hríby. Miešame, pokým vajcia nestuhnú.