Slonie žrádlo

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg diétnej salámy, 3 cibule, 1 pohár sterilizovaných uhoriek, 1 väčší rajčinový pretlak, 2 lyžice oleja, 2 lyžice horčice, 2 lyžice octu, 1 lyžičku soli, 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia, 4 lyžičky cukru, 2 majonézy.

Postup

Krok 1

Salámu pokrájame na rezance, cibuľu pokrájame nadrobno, uhorky na malé rezančeky. Do kastrólika dáme pretlak, olej, horčicu, ocot, soľ, korenie a cukor. Za stáleho miešania privedieme do varu. Po vychladnutí zmiešame so salámou, cibuľou a uhorkami. Nakoniec primiešame dve majonézy. Necháme odležať v chlade.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2277
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2278

Podobné recepty:
  • Plnené broskyne

    Plnené broskyne

  • Rajčiaky plnené plesňovým syrom

    Rajčiaky plnené plesňovým syrom

  • Domáci zrejúci syr

    Domáci zrejúci syr

kuk