Slonie žrádlo
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Z pekáča Jula Viršíka , 2000 , Predjedlá, chuťovky, nátierky , Predjedlá
Ingrediencie
- 1 kg diétnej salámy, 3 cibule, 1 pohár sterilizovaných uhoriek, 1 väčší rajčinový pretlak, 2 lyžice oleja, 2 lyžice horčice, 2 lyžice octu, 1 lyžičku soli, 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia, 4 lyžičky cukru, 2 majonézy.
Postup
Krok 1
Salámu pokrájame na rezance, cibuľu pokrájame nadrobno, uhorky na malé rezančeky. Do kastrólika dáme pretlak, olej, horčicu, ocot, soľ, korenie a cukor. Za stáleho miešania privedieme do varu. Po vychladnutí zmiešame so salámou, cibuľou a uhorkami. Nakoniec primiešame dve majonézy. Necháme odležať v chlade.