Cesnakový bôčik

2016-05-02
  • Počet porcií : 6
  • Čas prípravy : 70 min.
  • Čas varenia : 40 min.
  • Celkový čas : 110 min.

Popis

Bravčový bôčik s cesnakovou marinádou podávame s chlebom.

Ingrediencie

  • 1 kg 1 kg bôčika (nie príliš mastného)
  • 1
  • 1,5 hlávka 5 hlávky cesnaku
  • 6 zrnko 6 zrniečok celého čierneho korenia
  • 4 4 bobkové listy
  • soľ
  • 1 lyžička mletého čierneho korenia
  • 1 lyžička korenia karí
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • 1 lyžička grilovacieho korenia
  • sójovú omáčku
  • worcester
  • soľ
  • olej
  • 2 hlávka cesnaku

Postup

Krok 1

Bôčik varíme v osolenej vode spolu s cesnakom, celým korením, bobkovým listom asi 50 minút. Bôčik vyberieme a necháme ho vychladnúť.

Krok 2

Cesnak prelisujeme, zmiešame so soľou, olejom, sójovou omáčkou, worcestrom, čiernym a karí korením, paprikou, grilovacím korením. Zmesou bôčik ponatierame, zabalíme do alobalu a odložíme do chladničky na niekoľko dní.

 

Priemerné hodnotenie členov

(5 / 5)

5 1 1492
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

1493

Podobné recepty:
  • Knedle s údeným v kapuste

    Knedle s údeným v kapuste

  • Originálna koložvárska kapusta

    Originálna koložvárska kapusta

  • Gazdovské toliare

    Gazdovské toliare

kuk