Mäso so zeleninou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g bravčového mäsa, 100 g stopkového zeleru, 6 zemiakov, 2 rajčiny, 1 cibuľu, 2 dl mäsového vývaru, rozmarín, tymian, soľ, mleté čierne korenie, olej.

Postup

Krok 1

Mäso nakrájame na malé kocky, opečieme ho na oleji, pridáme pokrájanú cibuľu, pokrájaný stopkový zeler, rozmarín, tymian, soľ a korenie. Podlejeme vývarom a dusíme. Keď je mäso už takmer mäkké, pridáme zemiaky pokrájané na kocky a dodusíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 784
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

785

Podobné recepty:
  • Veľkonočná plnka II

    Veľkonočná plnka II

  • Čevabčiči

    Čevabčiči

  • Olivový guláš na turecký spôsob

    Olivový guláš na turecký spôsob

kuk