Gazdinkin rezeň

2018-02-21

Popis

Gazdinkin rezeň

Ingrediencie

  • 4 ks rezne z bravčového alebo teľacieho mäsa
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 60 g údeného jazyka
  • 100 g tvarohu
  • 1 lyžica strúhaného chrenu
  • múku
  • vajcia
  • strúhanku
  • olej
  • 1 lyžička zeleninovej koreniacej zmesi

Postup

Krok 1

Mäso naklepeme, osolíme, tvaroh rozmiešame s chrenom, mletým čiernym korením a zeleninovou koreniacou zmesou. Na polovicu rezňa položíme jeden až dva plátky z údeného jazyka, potrieme tvarohovou zmesou, na tvarohovú zmes položíme jeden až dva plátky z údeného jazyka, prekryjeme druhou polovicou rezňa a okraje mierne zaklepeme. Rezne obalíme v múke, vajciach a strúhanke. Vypražíme na oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1691
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1692

Podobné recepty:
  • Tajomstvo z hovädzieho mäsa

    Tajomstvo z hovädzieho mäsa

  • Bravčové pečené jednohubky

    Bravčové pečené jednohubky

  • Bravčové rolády s jablkovo gaštanovou plnkou

    Bravčové rolády s jablkovo gaštanovou plnkou

kuk