Rajčiny s tvarohovou plnkou

1970-01-01

Ingrediencie

  • 4 rajčiny, 225 g tvarohu, 1/2 l mlieka, 3 vajcia, 50 g kôpru, 2 rožky, 80 g syra, 40 g masla, soľ, mleté biele korenie.

Postup

Krok 1

Plnka: Rožky nakrájame na kocky, namočíme do mlieka, vytlačíme z nich prebytočné mlieko a spolu s tvarohom prelisujeme. Zmiešame s vajciami, nadrobno pokrájaným kôprom a osolíme. Rajčiny ponoríme do horúcej vody a ošúpeme. Odrežeme vršok, vnútrajšok vydlabeme, osolíme, okoreníme a naplníme plnkou, posypeme postrúhaným syrom a poukladáme do maslom vymastenej misky. Na každú rajčinu položíme kúsok masla a v horúcej rúre upečieme do zlatista. Na upečené rajčiny položíme odrezaný, surový vršok.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 738
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

739

Podobné recepty:
  • Dolky s hubami

    Dolky s hubami

  • Rizoto na janovský spôsob

    Rizoto na janovský spôsob

  • Guláš z patizónov

    Guláš z patizónov

kuk