Zbojnícky toast

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g bravčového stehna, 75 g údenej slaniny, olej, 150 g sterilizovaného leča, 75 g sterilizovaných šampiňónov, 10 g cesnakovej pasty alebo rozotretého cesnaku, 25 g feferóniek, soľ, 150 g eidamu, 250 g chleba.

Postup

Krok 1

Mäso opečieme na oleji. Zmes z pokrájanej slaninky, leča, feferóniek, šampiňónov a cesnaku dôkladne podusíme. Na opečené toasty položíme po kúsku mäsa, časť zmesi, prikryjeme plátkami syra a dáme zapiecť do rúry, alebo v grile.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1222
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1223

Podobné recepty:
  • Gnocchi s prosciuttom a parmezánom

    Gnocchi s prosciuttom a parmezánom

  • Thajské vajcia

    Thajské vajcia

  • Paradajky plnené tuniakom

    Paradajky plnené tuniakom

kuk