Bruschetta al Pomodoro (talianska hrianka s parada

2015-12-25

Ingrediencie

  • 2 ks krajce chleba (najlepšie tmavý taliansky)
  • 4 ks zrelé paradajky (nakrájané na kocky a zbavené semienok)
  • 3 strúčik cesnaku
  • 4 lyžica extra panenského oleja (Extra Vergine)
  • 1/2 šálka nasekaných lístkov bazalky
  • trochu soľ a čierne korenie podľa chuti.

Postup

Krok 1

Paradajky premiešame s bazalkou. Chlieb osmažíme do hneda, Na ešte teplý natrieme cesnak. Na chlieb navrstvíme paradajkovú zmes.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1059
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1060

Podobné recepty:
  • Vietnamský sendvič

    Vietnamský sendvič

  • Mrkvová nátierka s chrenom

    Mrkvová nátierka s chrenom

  • Zapekané toasty s mangom

    Zapekané toasty s mangom

kuk