Gazdinkin rezeň
2018-02-21- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Vyprážané mäso
- Kuchyňa: Slovenská
Popis
Gazdinkin rezeň
Ingrediencie
- 4 ks bravčové rezne
- soľ
- mleté čierne korenie
- 60 g údeného jazyka
- 100 g čerstvého kravského syra
- 1 lyžica strúhaného chrenu
- 1 lyžica múky
- vajcia
- strúhanku
- olej na vyprážanie
- soľ
Postup
Krok 1
Bravčové rezne naklepeme, syr vymiešame s chrenom, mletým čiernym korením a soľou. Na polovicu rezňa položíme jeden až dva plátky jazyka, navrstvíme na ne plnku, prikryjeme dvomi plátkami jazyka. Rezeň preložíme cez polovicu, okraje mierne naklepeme aby sa rezeň dobre spojil. Rezeň obalíme v múke, vo vajciach a v strúhanke. Obalené rezne vypražíme na oleji.