Cestovinový šalát s morskými živočíchmi

2016-04-06
  • Počet porcií : 2
  • Čas prípravy : 20 min.
  • Čas varenia : 10 min.
  • Celkový čas : 30 min.

Popis

Plody mora v chutnom cestovinovom šaláte s redkvičkou a paprikou.

Ingrediencie

  • 200 g uvarených cestovín
  • 125 g majonézy
  • 500 g morských živočíchov (čisté mäso)
  • 1 lyžička sušeného estragónu
  • 1 lyžica nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate
  • 1/2 lyžica citrónovej šťavy
  • 2 ks červené reďkvičky
  • 1 ks veľkú zelenú papriku
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 1 lyžička kajenského korenia

Postup

Krok 1

Reďkvičky pokrájame na tenké plátky, papriku na drobné rezančeky.

Krok 2

K reďkvičke a paprike pridáme malé kúsky morských živočíchov, petržlenovú vňať, majonézu, citrónovú šťavu, estragón, čierne a kajenské korenie, cestoviny a zľahka premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 860
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

861

Podobné recepty:
  • Nákyp z tuniaka

    Nákyp z tuniaka

  • Kapor s mrazenou zeleninou

    Kapor s mrazenou zeleninou

  • Šťuka so špenátom

    Šťuka so špenátom

kuk