Zeleninová horčica

1970-01-01

Ingrediencie

  • 1 kg zelených paprík, 1 kg zrelých rajčín, 1 kg cibule, feferónky podľa chuti, 1 zeleninový nakladač (napr. Zelko), 2 dl octu, 1 dl oleja, 2 lyžice kryštálového cukru, 1,5 dl plnotučnej horčice.

Postup

Krok 1

Papriku zbavíme jadrovníkov, rajčiny sparíme a ošúpeme, cibuľu očistíme a všetko spolu pomelieme. Pridáme nakladač, cukor, ocot a olej. Dobre premiešame a varíme asi 1 hodinu. Necháme mierne vychladnúť, rozmixujeme a do zmesi vmiešame horčicu. Naplníme do pohárov a sterilizujeme asi 10 minút. Používame k mäsu, alebo ako nátierku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 886
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

887

Podobné recepty:
  • Zemiakový šalát s majonézou

    Zemiakový šalát s majonézou

  • Malé guľaté knedle

    Malé guľaté knedle

  • Smotanová omáčka

    Smotanová omáčka

kuk