Klobása obalená mäsom

1970-01-01

Ingrediencie

  • 500 g mletého mäsa, 1 lyžicu mletej červenej papriky, 1 vajce, hladkú múku, strúhanku, 1 veľkú cibuľu, 300 g paprikovej klobásy, 100 g na tenké plátky pokrájanej prerastenej slaniny, štipku tymianu, rastlinný tuk, soľ.

Postup

Krok 1

Mleté mäso ochutíme soľou a korením, vmiešame vajcia, múku, pokrájanú cibuľu, strúhanku a na mokrej doske vytvarujeme placky. Do placiek zabalíme nožičky klobásy tak, aby konce klobásy prečnievali. Celé to obalíme plátkami slaniny. Do zapekacej misky poukladáme obalené klobásy a vložíme na 20 minút do vyhriatej rúry. Podávame s horčicou, chrenom a chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 769
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

770

Podobné recepty:
  • Marináda na ryby a mäso

    Marináda na ryby a mäso

  • Mäsový rošt (Bulharsko)

    Mäsový rošt (Bulharsko)

  • Mäso v keli

    Mäso v keli

kuk