Talianska praženica

2015-09-29

Ingrediencie

  • 5 vajec, 40 g masla, 300 g rajčiakov, 1 dl šľahačky, 100 g eidamu, soľ, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Ohňovzdornú misu vymastíme maslom, poukladáme na kolieska pokrájané rajčiaky, na ktoré opatrne - aby sa nám nerozlial žĺtok - rozbijeme surové vajcia. Na každé vajce dáme trošku smotany, posypeme strúhaným syrom, osolíme a vo vyhriatej rúre 15 minút zapečieme. Pred podávaním posypeme posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame s makarónmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1697
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1698

Podobné recepty:
  • Zeleninová variácia

    Zeleninová variácia

  • Syrová omeleta I

    Syrová omeleta I

  • Topinamburové placky so žihľavou

    Topinamburové placky so žihľavou

kuk