Májový šalát

1970-01-01

Ingrediencie

  • 500 g kuracích pŕs, 100 g sterilizovaných šampiňónov, 2 lyžice sterilizovaného hrášku, 2 lyžice majonézy, 3 lyžice šľahačky, 1 lyžicu nadrobno pokrájaného kôpru, 4 srdiečka hlávkového šalátu, citrón, kečup, brandy, mleté biele korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Kuracie prsia osolíme, podlejeme malým množstvom vody a uvaríme do mäkka. Po vychladnutí nakrájame mäso na plátky. Pokvapkáme ich citrónom, brandy a necháme odstáť. Pridáme plátky sterilizovaných šampiňónov a hrášok bez šťavy. Majonézu premiešame s kečupom a zľahka primiešame šľahačku, trochu šťavy z kuracích pŕs, kôpor, korenie. Zľahka premiešame s mäsom. Podávame na liste šalátu. Ozdobíme srdiečkom zo šalátu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 923
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

924

Podobné recepty:
  • Karfiolový šalát s cibuľou

    Karfiolový šalát s cibuľou

  • Baklažán na kórejský spôsob

    Baklažán na kórejský spôsob

  • Cestovina s kyslou kapustou a fazuľou

    Cestovina s kyslou kapustou a fazuľou

kuk