Kaleráb na spôsob dusenej kapusty

1970-01-01

Ingrediencie

  • 600 g kalerábov, soľ, rascu, 20 g hladkej múky, 10 g masla, cukor, citrónovú šťavu, pažítku alebo petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Ošúpané kaleráby postrúhame na hrubom strúhadle. Podusíme v malom množstve vody so soľou a rascou. Hladkú múku vymiešame vo vode, ktorú pridáme ku kalerábu. Dusíme asi 20 minút. Dochutíme citrónovou šťavou, cukrom, pokrájanou pažítkou alebo petržlenovou vňaťou. Navrch dáme čerstvé maslo.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1058
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1059

Podobné recepty:
  • Jednoduchý majonézový zemiakový šalát s vajcami

    Jednoduchý majonézový zemiakový šalát s vajcami

  • Šalát z pečených zemiakov

    Šalát z pečených zemiakov

  • Zeleninová horčica

    Zeleninová horčica

kuk