Mäsový rošt (Bulharsko)

1970-01-01

Ingrediencie

  • Bravčové karé (marinované v čubrici, soli, oleji, paprike a cibule, ktorú však pred glilovaním odstránime), ražničí (bravčové mäso, kapia, šampiňóny, cibuľa), čevapčiči (mleté mäso, mleté čierne korenie, rímsku rascu), fašírky (mleté mäso, mleté čierne korenie, čubricu, petržlenovú vňať). Rajčinový pretlak, cibuľu, citróny, strúhanú mrkvu na oblohu.

Postup

Krok 1

Marinované mäso, ražničí, čevapčiči a fašírky poukladáme na gril a ugrilujeme do mäkka. Porcie ozdobíme pretlakom, kolieskami cibule, citróna a strúhanou mrkvou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1406
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1407

Podobné recepty:
  • Bravčové rebierko

    Bravčové rebierko

  • Plnené teľacie stehno

    Plnené teľacie stehno

  • Zemiakové knedle plnené údeným mäsom I

    Zemiakové knedle plnené údeným mäsom I

kuk