Kuracie polovice s kapustovým šalátom

1970-01-01

Ingrediencie

  • 2 kurčatá, 5 až 6 lyžíc korenia na grilovanie, 2 strúčiky cesnaku, olej. Šalát: 200 g mrkvy, 0,5 kg kapusty, 1 cibuľu, 150 g majonézy, soľ, drvené farebné korenie.

Postup

Krok 1

Vykostené kurčatá okoreníme zmesou korenia na grilovanie, prelisovaného cesnaku a oleja. Necháme odležať asi 8 hodín. Mrkvu a kapustu pokrájame na rezančeky, pridáme na tenké polokolieska pokrájanú cibuľu, okoreníme, osolíme a premiešame s majonézou. Necháme asi 1 hodinu odležať. Mäso opečieme na grile. Podávame so šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 793
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

794

Podobné recepty:
  • Kuracie krídelká obaľované v maku

    Kuracie krídelká obaľované v maku

  • Lahôdková pečená morka

    Lahôdková pečená morka

  • Kuracie mäso pečené na masle

    Kuracie mäso pečené na masle

kuk