Grilované rebierka so zeleninovou ihlou

2018-04-12
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Celkový čas : 10 min.

Popis

Grilované rebierka so zeleninovou ihlou. Podávame s pečivom.

Ingrediencie

  • 1,6 kg bravčových rebierok
  • 2 ks cibule
  • 150 g rajčinového pretlaku
  • divé korenie (čierne korenie celé
  • nové korenie celé
  • bobkový list a tymian.)
  • 2 strúčik cesnaku
  • olej
  • soľ
  • 150 g kečupu
  • 6 lyžica medu
  • 3 lyžica korenia na grilovanie
  • 3 lyžica farebného drveného korenia
  • 5 strúčik prelisovaného cesnaku
  • 6 lyžica olivového oleja
  • farebné papriky
  • cibuľu
  • huby (šampiňóny, hlivu)
  • cukinu
  • olivový olej

Postup

Krok 1

Na oleji opražíme na hrubo pokrájaný cesnak a cibuľu, pridáme rajčinový pretlak, zalejeme vodou, ochutíme divým korením, osolíme.

Krok 2

Do zmesi vložíme rebierka, ktoré 30 minút varíme.

Krok 3

Odstavíme a necháme do druhého dňa v šťave odležať.

Krok 4

Rebierka potom opekáme na grile za súčasného potierania marinádou.

Krok 5

Marináda: všetky suroviny zmiešame. Ihla: na kusy pokrájanú zeleninu premiešame s olejom a striedavo napichujeme na ihlu. Ihlu opečieme na grile.

Krok 6

Podávame s pečivom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 999
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1000

Podobné recepty:
  • Milánske rezne s cuketovým pyré

    Milánske rezne s cuketovým pyré

  • Steakmi plnené sadwiche

    Steakmi plnené sadwiche

  • Zemiaky zapekané s údeným mäsom

    Zemiaky zapekané s údeným mäsom

kuk