Tasmánske hovädzie

1970-01-01

Ingrediencie

  • 300 g hovädzieho mäsa, 1dl kečupu, 1 lyžičku staročeského korenia, 1/2 lyžičky chilli, 1 lyžičku soli, 2 strúčiky cesnaku (pretlačený), 1dl vína (ružové, biele), 1dl vody, 1 lyžičku citrónovej šťavy, 1 lyžičku provensálskych bylín, sterilizovaný hrášok a kukuricu.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na rezance a všetko spolu premiešame. Na noc necháme v chlade. Na panvici dusíme do mäkka. Ak zmes hustne podlejeme vodou. Nakoniec pridáme po jednej lyžice sterilizovaného hrášku a kukurice a necháme prehriať. Podávame na zemiakovej placke.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 864
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

865

Podobné recepty:
  • Roštenka so zelenou paprikou a rajčiakmi

    Roštenka so zelenou paprikou a rajčiakmi

  • Teľacie mäso na sardele

    Teľacie mäso na sardele

  • Ražniči so syrom a kapustou

    Ražniči so syrom a kapustou

kuk