Hrniec plný zeleniny

1970-01-01

Ingrediencie

  • 2 lyžice masla, 1 lyžicu oleja, 250 g bravčového mäsa, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, 250 g mrkvy, 250 g zemiakov, 100 g zeleru, 1 malý pór, 1/2 karfiolu alebo kelu, 200 g strukov fazuľky, 100 g hrášku, 1/4 l hovädzieho bujónu, štipku korenia čili, mletého čierneho korenia, tymianu, 1/2 lyžičky rozmarínu, 2 lyžice petržlenovej vňate, 1 lyžicu ligurčeka, soľ.

Postup

Krok 1

V hrnci rozpustíme maslo s olejom, opečieme na ňom na kocky pokrájané mäso, potom nahrubo pokrájanú cibuľu, pokrájaný cesnak. Pridáme na kocky pokrájanú mrkvu, zemiaky, zeler, pokrájaný pór, rozobraný karfiol, zalejeme bujónom, prikryjeme a vložíme do vyhriatej rúry. O 30 minút neskôr pridáme fazuľku, hrášok, korenie (čili, čierne, tymian, rozmarín, ligurček). Krátko podusíme v rúre. Pred podávaním osolíme a posypeme petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 709
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

710

Podobné recepty:
  • Zelenina na orientálny spôsob

    Zelenina na orientálny spôsob

  • Debrecínske zemiaky

    Debrecínske zemiaky

  • Kelové fašírky s údeným mäsom

    Kelové fašírky s údeným mäsom

kuk