Zeleninová nátierka bez cholesterolu

1970-01-01

Ingrediencie

  • 200 g mrkvy, 100 g zeleru, 1 lyžicu citrónovej šťavy, 1 malý pohár majonézy bez cholesterolu.

Postup

Krok 1

Zeler a mrkvu najemno postrúhame, primiešame citrónovú šťavu a majonézou. Natierame na celozrnný chlieb alebo pečivo. Ozdobíme kolieskom rajčiny a papriky. Nátierka svojou chuťou pripomína chuť kreviet.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1126
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1127

Podobné recepty:
  • Šunkovo syrové ražníky

    Šunkovo syrové ražníky

  • Marhuľové knedle

    Marhuľové knedle

  • Zemiakové karbonátky s hubami

    Zemiakové karbonátky s hubami

kuk