Losos s kôprom a hrebenatkami

1970-01-01

Ingrediencie

  • 1 lososa, 1/8 masla, 4 lyžice pokrájaného kôpru, 2 lyžice zeleninovej horčice, 200 g očistených hrebenatiek, soľ.

Postup

Krok 1

Do roztopeného masla pridáme posekaný kôpor, zeleninovú horčicu a premiešame. Očisteného, osoleného lososa aj s kožou položíme na pekáč a polejeme ho kôprovou zmesou. Vložíme do rúry a pri teplote 230 stupňov Celzia pečieme asi 20 minút. Okolo lososa poukladáme hrebenatky (bez ikier), ktoré otočíme v kôprovej zmesi. Niekoľko môžeme poukladať aj na povrch lososa. a pečieme ešte ďalších 5 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 785
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

786

Podobné recepty:
  • Filé z hrčí pečené na rošte

    Filé z hrčí pečené na rošte

  • Šťuka s chrenom

    Šťuka s chrenom

  • Šťuka na pražský spôsob

    Šťuka na pražský spôsob

kuk