Losos s kôprom a hrebenatkami

1970-01-01

Ingrediencie

  • 1 lososa, 1/8 masla, 4 lyžice pokrájaného kôpru, 2 lyžice zeleninovej horčice, 200 g očistených hrebenatiek, soľ.

Postup

Krok 1

Do roztopeného masla pridáme posekaný kôpor, zeleninovú horčicu a premiešame. Očisteného, osoleného lososa aj s kožou položíme na pekáč a polejeme ho kôprovou zmesou. Vložíme do rúry a pri teplote 230 stupňov Celzia pečieme asi 20 minút. Okolo lososa poukladáme hrebenatky (bez ikier), ktoré otočíme v kôprovej zmesi. Niekoľko môžeme poukladať aj na povrch lososa. a pečieme ešte ďalších 5 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 738
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

739

Podobné recepty:
  • Treska zapečená so zeleninou

    Treska zapečená so zeleninou

  • Makrela na bengálsky spôsob

    Makrela na bengálsky spôsob

  • Pórový koláč s lososom v lístkovom ceste

    Pórový koláč s lososom v lístkovom ceste

kuk