Nátierka z hydinovej pečene

1970-01-01

Ingrediencie

  • 3 dl červeného vína, 40 g olivového oleja, 60 g hydinovej pečene, 40 g cibule, 30 g čiernych olív, 1 vetvičku rozmarínu, mleté biele korenie, soľ, 90 g rastlinného masla.

Postup

Krok 1

Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme červené víno, čierne olivy. Po chvíle dusenia pridáme pokrájanú hydinovú pečeň, pokrájaný rozmarín, korenie. Dusíme za občasného miešania až do odparenia tekutiny. Po vychladnutí zmiešame s rastlinným maslom, prípadne ochutíme soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 765
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

766

Podobné recepty:
  • Stratené vajcia so šunkovou salámou

    Stratené vajcia so šunkovou salámou

  • Lososova nátierka

    Lososova nátierka

  • Grilované hrianky s mozzarellou a paprikou

    Grilované hrianky s mozzarellou a paprikou

kuk