Nátierka z hydinovej pečene

1970-01-01

Ingrediencie

  • 3 dl červeného vína, 40 g olivového oleja, 60 g hydinovej pečene, 40 g cibule, 30 g čiernych olív, 1 vetvičku rozmarínu, mleté biele korenie, soľ, 90 g rastlinného masla.

Postup

Krok 1

Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme červené víno, čierne olivy. Po chvíle dusenia pridáme pokrájanú hydinovú pečeň, pokrájaný rozmarín, korenie. Dusíme za občasného miešania až do odparenia tekutiny. Po vychladnutí zmiešame s rastlinným maslom, prípadne ochutíme soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 797
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

798

Podobné recepty:
  • Diabolská nátierka

    Diabolská nátierka

  • Zapekané avokádo

    Zapekané avokádo

  • Hubový 'kaviár'

    Hubový 'kaviár'

kuk