Zemiaková placka plnená mäsom

1970-01-01

Ingrediencie

  • 450 g údenej krkovičky, 1/2 kg zemiakov, 80 g hladkej múky, 1 vajce, cesnak, soľ, majorán, soľ, mleté čierne korenie, olej alebo masť.

Postup

Krok 1

Údené mäso uvaríme do mäkka a pokrájame 4 rovnaké časti. Zemiaky postrúhame, primiešame vajce a múku, soľ, korenie, majorán a prelisovaný cesnak. Dôkladne premiešame. Na horúcu panvicu s tukom dáme cesto, vytvoríme placku, na ňu položíme plátok údeného mäsa a prikryjeme ďalším dielom cesta. Opražíme z oboch strán. Podávame s kyslou kapustou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1236
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1237

Podobné recepty:
  • Pečené dolnozemské bravčové mäso

    Pečené dolnozemské bravčové mäso

  • Pošírovaná bravčová panenka

    Pošírovaná bravčová panenka

  • Bravčové mäso na karí s jablkami

    Bravčové mäso na karí s jablkami

kuk