Kurací hrniec

1970-01-01

Ingrediencie

  • 1,5 l kuracieho vývaru, 1 veľkú žemľu, mlieko, 4 žĺtky, 4 lyžice pokrájanej petržlenovej vňate, 2 strúčiky cesnaku, 100 g šunky, soľ, mleté čierne korenie, muškátový orech, 100 g hydinovej pečene, mrkvu, petržlen, zeler, pór.

Postup

Krok 1

Pokrájanú žemľu namočíme do mlieka a vyžmýkame. Žemľu zmiešame so žĺtkami, nadrobno pokrájanou petržlenovou vňaťou, prelisovaným cesnakom, nadrobno pokrájanou šunkou, soľou korením, muškátovým orechom a nadrobno pokrájanou hydinovou pečeňou. Zmesou naplníme kura. Otvor uzatvoríme, nohy a krídla zviažeme. Vložíme do kuracieho vývaru. Pridáme koreňovú zeleniny a pór. Varíme do zmäknutia mäsa.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 899
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

900

Podobné recepty:
  • Kuracie prsia s hroznom

    Kuracie prsia s hroznom

  • Rezne z morky

    Rezne z morky

  • Kura v cesnakovej košeli

    Kura v cesnakovej košeli

kuk