Kôprová omáčka k zelenine

1970-01-01

Ingrediencie

  • 2,5 dl kyslej smotany, majorán, tri lyžice citrónovej šťavy, lyžičku estragónu, štyri lyžice nadrobno pokrájaného kôpru, dve lyžice petržlenovej vňate, dva strúčiky cesnaku, soľ, biele korenie.

Postup

Krok 1

Smotanu premiešame s majonézou, ochutíme citrónovou šťavou a estragónom. Pridáme pokrájanú petržlenovú vňať a kôpor. Premiešame, pridáme cesnak a dochutíme soľou a korením. Omáčku servírujeme k čerstvej zelenine.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1101
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1102

Podobné recepty:
  • Višňová omáčka

    Višňová omáčka

  • Viedenská knedľa

    Viedenská knedľa

  • Žemľová knedľa II

    Žemľová knedľa II

kuk