Morčacie mäso s pomarančovou omáčkou

1970-01-01

Ingrediencie

  • 400 g morčacích pŕs, 3 dl pomarančovej šťavy, 1 pomaranč, 40 g mandľových lupienkov, 2 lyžice rastlinného oleja, mleté biele korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Morčacie mäso pokrájame na rezance, osolíme a okoreníme. Opečieme na horúcom oleji. Pridáme na kocky pokrájaný pomaranč bez šupky, pomiešame, zalejeme pomarančovou šťavou. Krátko podusíme. Nakoniec pridáme mandľové lupienky. Podávame s hrozienkovou ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1194
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1195

Podobné recepty:
  • Rezne z morky

    Rezne z morky

  • Kura na masle

    Kura na masle

  • Opité kuracie valce

    Opité kuracie valce

kuk