Hruškový závin

1970-01-01

Ingrediencie

  • 800 g hrušiek, 100 g piškót, 1 tvaroh, 2 vajcia, 1 vanilkový cukor, lístkové cesto, 1 lyžicu cukru.

Postup

Krok 1

Cesto vyvaľkáme na plát. Plát posypeme rozdrvenými piškótami, plátkami hrušiek, ktoré sme ošúpali a zbavili jadrovníkov, posypeme vanilkovým cukrom. Tvaroh vymiešame s jedným vajcom, lyžicou cukru a navrstvíme ho na hrušky. Všetko stočíme do závinu. Preložíme na pekáč, potrieme rozšľahaným vajcom a upečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1028
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1029

Podobné recepty:
  • Tvarohový závin

    Tvarohový závin

  • Perníkový koláč s jablkami a kakaom

    Perníkový koláč s jablkami a kakaom

  • Vatové zákusky

    Vatové zákusky

kuk