Vrstvený mäsový bochník

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g bravčového a 200 g hovädzieho mletého mäsa, žemľu, tri vajcia, 1 dl mlieka, 100 g tvrdého syra, 200 g tvarohu, cesnak, vegetu, mleté čierne korenie, soľ, petržlenovú vňať, maslo, prípadne strúhanku.

Postup

Krok 1

Mäso zmiešame so žemľou namočenou v mlieku, ochutíme dvoma vajciami, strúhaným syrom, soľou, mletým čiernym korením a cesnakom. Polovicu hmoty vložíme do formy 'srnčí chrbát' vymastenej maslom a vysypanej strúhankou. Tvaroh rozmiešame s vajcom, soľou, vegetou, mletým čiernym korením a petržlenovou vňaťou. Rozotrieme na mäso. Druhú časť mäsa dáme na tvaroh. Vrch potrieme maslom. Pečieme vo vyhriatej rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1305
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1306

Podobné recepty:
  • Bravčové údené mäso dusené v keli

    Bravčové údené mäso dusené v keli

  • Hovädzie mäso na mrkve

    Hovädzie mäso na mrkve

  • Plnená fašírka

    Plnená fašírka

kuk