Vrstvený mäsový bochník

2015-09-29

Ingrediencie

  • 200 g bravčového a 200 g hovädzieho mletého mäsa, žemľu, tri vajcia, 1 dl mlieka, 100 g tvrdého syra, 200 g tvarohu, cesnak, vegetu, mleté čierne korenie, soľ, petržlenovú vňať, maslo, prípadne strúhanku.

Postup

Krok 1

Mäso zmiešame so žemľou namočenou v mlieku, ochutíme dvoma vajciami, strúhaným syrom, soľou, mletým čiernym korením a cesnakom. Polovicu hmoty vložíme do formy 'srnčí chrbát' vymastenej maslom a vysypanej strúhankou. Tvaroh rozmiešame s vajcom, soľou, vegetou, mletým čiernym korením a petržlenovou vňaťou. Rozotrieme na mäso. Druhú časť mäsa dáme na tvaroh. Vrch potrieme maslom. Pečieme vo vyhriatej rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1180
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1181

Podobné recepty:
  • Americký zemiak

    Americký zemiak

  • Hovädzie rezne obaľované v cibuli a horčici

    Hovädzie rezne obaľované v cibuli a horčici

  • Hovädzie na divoko

    Hovädzie na divoko

kuk