Bravčové závitky na ihle

2015-12-16

Ingrediencie

  • 150 g bravčovej panenky
  • trochu soľ
  • trochu farebné drvené korenie
  • trochu pór alebo cibuľu
  • trochu horčicu
  • 30 g prerastenej slaniny
  • trochu šťavu z pečeného bravčového mäsa
  • trochu olej
  • trochu petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame tak, aby vznikli väčšie plátky, ktoré rozklepeme, osolíme, potrieme horčicou, poukladáme na ne plátky slaniny, kolieska póru alebo cibule, okoreníme farebným korením, a zvinieme a zabalíme do plátkov slaniny. Závitky pokrájame na asi 2 cm hrubé kolieska, ktoré napichneme na ihlu (nie zo strany rezu). Potrieme olejom a opečieme na grile, prípadne v tuku na panvici. Pred podávaním podlejeme bravčovou šťavou. Podávame s malými zemiakovými plackami a kapustovým šalátom so smotanou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 991
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

992

Podobné recepty:
  • Bravčové rezne zapekané so syrom

    Bravčové rezne zapekané so syrom

  • Originálna koložvárska kapusta

    Originálna koložvárska kapusta

  • Grilovaná živánska na ražni

    Grilovaná živánska na ražni

kuk