Flamender

2018-02-15

Popis

Flamender. Podávame posypané chrenom s hranolčekmi alebo chlebom.

Ingrediencie

  • 500 g bravčového stehna
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 2 ks cibule
  • škrobovú múčku
  • 1 dl vývaru
  • olej
  • čili
  • mletú štipľavú papriku
  • kečup
  • 100 g postrúhaného chrenu

Postup

Krok 1

Mäso pokrájané na rezance osolíme, okoreníme a obalíme v škrobovej múčke, opražíme na horúcom oleji, pridáme na mesiačiky pokrájanú cibuľu a dusíme. Podlejeme vývarom, krátko podusíme, pridáme korenie, kečup a ďalej dusíme. Podávame posypané chrenom s hranolčekmi alebo chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2393
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2394

Podobné recepty:
  • Panenka so syrom

    Panenka so syrom

  • Bravčové mäso s rajčiakmi, kukuricou a baklažánmi

    Bravčové mäso s rajčiakmi, kukuricou a baklažánmi

  • Pečený bravčový bok s feniklom

    Pečený bravčový bok s feniklom

kuk