Tirolské rezance s kapustou

2002-05-29

Ingrediencie

  • 500 g kyslej kapusty, 2 cibule, 2 lyžice masti, 300 g mäkkej salámy, 3 strúčiky cesnaku, 300 g širokých rezancov, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Kyslú kapustu pokrájame na menšie kúsky, na malé kocky pokrájame mäkkú salámu, cibuľu na jemno. Na masti speníme cibuľu, pridáme salámu, premiešame a krátko smažíme spolu. Pridáme pokrájanú kapustu, ochutíme prelisovaným cesnakom, soľou, korením, zmiešame a prehrejeme. Cestoviny uvaríme do polomäkka, scedíme ich a primiešame k salámovej zmesi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 937
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

938

Podobné recepty:
  • Špekáčiky pečené s kečupom a pivom

    Špekáčiky pečené s kečupom a pivom

  • Obložený hlávkový šalát so šunkou

    Obložený hlávkový šalát so šunkou

  • Gazdovská kapustnica

    Gazdovská kapustnica

kuk