Teľacie filé Marína

2002-06-12

Ingrediencie

  • 750 g rezňov z teľacieho mäsa, pláty syra, broskyňový kompót, citrón, med, olej, hovädzí vývar, celé biele korenie.

Postup

Krok 1

Z oleja, soli, bieleho korenia, citrónu a medu si pripravíme marinádu, vložíme do nej rezne z teľacieho mäsa a necháme niekoľko hodín odležať. Potom ho dvadsať minút dusíme v mise z jenského skla a podlievame bujónom. Mäkké mäso preložíme do pekáča, na každý rezeň položíme polovicu broskyne, prikryjeme plátkom syra, do ktorého sme v strede vykrojili dieru s priemerom asi 3 cm. Krátko zapečieme v rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 558
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

559

Podobné recepty:
  • Teľacie kolienko na paprike

    Teľacie kolienko na paprike

  • Tatranský guláš

    Tatranský guláš

  • Rezeň barón Krenk

    Rezeň barón Krenk

kuk