Mušle so stopkovým zelerom

2002-09-18

Ingrediencie

  • 1 kg mušlí, 1 veľký stopkový zeler, 1 väčšiu cibuľu, biele víno, soľ, hranolčeky.

Postup

Krok 1

Čerstvé mušle namočíme pred prípravou na pol hodiny do slanej vody, aby sa vyplavil piesok a ďalšie nečistoty. Cibuľu a pokrájaný stopkový zeler urestujeme, pridáme mušle a prikryté zahrievame asi 5 minút. Keď sa mušle začnú otvárať, zalejeme ich bielym vínom, osolíme a ešte chvíľu povaríme. Podávame s hranolčekmi, alebo aj samotné.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 527
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

528

Podobné recepty:
  • Kapor na taliansky spôsob

    Kapor na taliansky spôsob

  • Úhor morský grilovaný

    Úhor morský grilovaný

  • Paprikáš z rybieho filé

    Paprikáš z rybieho filé

kuk