Plnená kyslá kapusta

2003-02-03

Ingrediencie

  • Kyslú kapustu – 1 vrecúško, 2 rajčinové pretlaky, zeleninovú koreniacu zmes, 600 g mletého bravčového mäsa, 200 g mletého hovädzieho mäsa, čabajku, cibuľu, cesnak, múku, 4 žemle, cukor, kečup, mleté čierne korenie, soľ, rascu, 2 vajcia, kyslú smotanu.

Postup

Krok 1

Do hrnca vložíme kyslú kapustu, pridáme rajčinový pretlak, kúsok čabajky a necháme variť. Z mletého mäsa vytvoríme zmes ako na karbonátky – pridáme vajce, žemle, korenie, zeleninovú koreniacu zmes, cibuľu pokrájanú na kocky a prelisovaný cesnak. Z mäsovej zmesi tvoríme guľky, ktoré lyžicou vkladáme do variacej sa kapusty. Necháme povariť. Hotové guľky dáme na tanier. Na každú porciu pridáme lyžičku kyslej smotany.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1140
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1141

Podobné recepty:
  • Lasagne s mletým mäsom

    Lasagne s mletým mäsom

  • Mäsový rošt (Bulharsko)

    Mäsový rošt (Bulharsko)

  • Mäso zapečené so syrom

    Mäso zapečené so syrom

kuk