Hubový paprikáš

2003-10-30

Ingrediencie

  • 500 g čerstvých hríbov, 20 g tuku, 50 g cibule, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, soľ, 2 dl kyslej smotany, 20 g hladkej múky.

Postup

Krok 1

Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na tuku (najlepšie na masti). Pridáme mletú červenú papriku, korenie, očistené, pokrájané huby, soľ a prikryté dusíme. Počas dusenia huby podlievame vriacou vodou. Mäkké huby zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku a ešte krátko povaríme. Podávame s ryžou, alebo haluškami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 912
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

913

Podobné recepty:
  • Maslové pagáče

    Maslové pagáče

  • Ochutené ovsené vločky

    Ochutené ovsené vločky

  • Zeleninové lasagne

    Zeleninové lasagne

kuk